ONS wErk

01

VEILIG SAMEN UIT

De poorten van de Efteling en alle attractieparken en musea mogen gelukkig weer open! De Efteling doet er alles aan om een bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen. In het park en bij de verblijfsaccommodaties volgen zij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. We ontwikkelden samen met de Efteling de stijl en iconografie voor de maatregelen die vastgelegd zijn in het branche protocol van De Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen: ‘Veilig Samen Uit’. 

 

02

YOUNG IMPACT DAY

 

Door Corona staat de wereld op zijn kop. Alle evenementen zijn op dit moment gecanceld tot 1 juni 2020, en ook veel events daarna. Daarom heeft YOUNG IMPACT  het lastige besluit genomen om het event Young Impact Day 2020 te annuleren. Ze willen terecht geen risico’s nemen en de gezondheid van iedereen voorop zetten.

 

03

APPRONTO BRANDING IDENTITY

Hoe maak je complexe IT trajecten simpel? Hoe verenig je 3 bedrijven zonder dat de cultuur verandert? We gaven via een re-branding en positionerings traject antwoord op nog veel meer vragen.

 

 

04

AVOORD BRAND IDENTITY

Hoe communiceer je op een heldere wijze met cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en stakeholders. We ontwikkelden een identiteit waarin de balans tussen fotografie en illustratie een grote rol speelt.

 

 

ALLE CASES

OOK BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
LAAT HET ONS WETEN!

We helpen je graag verder. Dat doen we onder het genot van een koffie. Soms achter een scherm, op anderhalve meter of hopelijk binnenkort zelfs als vanouds. Tot snel!