Verzekerd van alle aandacht!

Eens per jaar organiseert de assurantiebranche de Am: dag. Dat is een belangrijke vakbeurs voor verzekeringsmaatschappij Generali. Tijdens deze beurs stellen zij hun relaties centraal en geven hen alle aandacht. Hoe realiseer je dat tijdens een beurs?

Dat begint eigenlijk al ruim voor de beurs. Met een uitnodiging. De 100 belangrijkste relaties kregen persoonlijk bezoek op kantoor van onze hostessen en werden uitgenodigd om naar de beurs te komen. Hun persoonlijke uitnodiging bestond uit een doos wijn en een speciale kaart. Veel relaties gaven gehoor aan deze bijzondere uitnodiging.

Voor de beurs hebben we de stand in de look & feel van Generali aangekleed. Voor de exclusief genodigden organiseerden we valet parking. Dat geeft een gevoel van waardering. In de stand heten onze hostessen iedereen welkom en vervolgens waren de gasten verzekerd van alle aandacht van de mensen van Generali. En dat is precies waar het om draaide. Ondertussen serveerden onze hostessen lekkere hapjes en heerlijke drankjes én maakten ze leuke foto’s met de bezoekers.

We ontwikkelden dit concept voor en in samenwerking met Barracuda Unincorporated.

Meer weten over Generali? Kijk dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;