Een nieuwe plattegrond voor Diergaarde Blijdorp.

Opdracht. Restyle de parkplattegrond van Diergaarde Blijdorp zodat er mogelijkheden bestaan voor de koppeling naar merchandising en cross-selling. Zorg dat de looproutes verbetert worden zodat bezoekers van de tuin niets missen van het park maar dat bezoekers voor ’the big five’ snel hun weg kunnen vinden. Zorg voor een koppeling naar de App.

Oplossing. We hebben de kaart teruggebracht tot de essentie. Behouden wat goed is en weglaten wat niet relevant is. We hebben de kaart realistischer gemaakt zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen. Kleur, iconen en duidelijke afbeeldingen van de ‘echte’ dieren zijn toegepast. Daarbij hebben we gekeken naar de infrastructuur van het park zodat de looproutes duidelijker zijn geworden en er ook een route is die zorgt dat je alles ziet. We hebben de kaart schaalbaar en modulair gemaakt zodat aanpassingen in de toekomst zonder problemen gedaan kunnen worden.

Result. De kaart zorgt voor meer plezier: navigeren door Diergaarde Blijdorp maakt je nog blijer. Horecapunten worden sneller gevonden en er wordt zeer positief gereageerd op de looproutes. Er wordt geen verblijf meer voorbijgelopen.

Bekijk hier de plattegrond op Diergaarde Blijdorp.

Meer weten over Diergaarde Blijdorp? Kijk dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;