Visuele identiteit, campagne & verpakkingsdesign

Identiteit voor het nieuwe en revolutionaire product in het zuivelschap: A2 melk.

 

Voel je lekker, ervaar het verschil!

Melk kan bij veel mensen ongemak veroorzaken. Sterker nog, vandaag de dag zou 1 op de 5 mensen moeite hebben met het verteren van melk. Uit onderzoek bijkt: Van origine gaven koeien melk die alleen A2 eiwit bevatte. Maar in de loop van de tijd ondergingen veel koeien een natuurlijke mutatie en begonnen melk te geven waar A1 eiwit in zat. En met de komst van A1 eiwit, begonnen ook de buik- en zuivel-gerelateerde klachten. Feit is dat het voor velen van ons moeilijk is om A1 eiwit, zoals die in onze hedendaagse melk zit, te verteren.

Het goede nieuws: Er zijn nog steeds veel 100% A2 koeien. En dát zijn de enige koeien die A2A2® gebruikt voor hun melk. Dat betekent dat er een grote kans is dat meer mensen weer melk kunnen consumeren en zich ook nog eens goed voelen! Daarom is er nu A2 melk, melk met enkel en alleen A2 eiwitten net zoals de melk van de oerkoe.

We ontwikkelden de branding voor zowel Blu Cow als A2A2®. Voor A2A2® ontwikkelden we de verpakkingslijn, campagne, animatie en POS materiaal. De komende maanden staan in het teken van de uitrol naar alle grote supermarkt ketens in Nederland en de rest van Europa.

A2A2 in het nieuws: Distrifood, NOS, Omroep Gelderland

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;