Holland Organics

Internationaal Packaging design voor Holland Organics® melk.

Holland Organics® is een merk van BevCorp International. Holland Organics exporteert wereldwijd Nederlandse verse biologische melk van grasgevoerde koeien, en maakt dit product daarmee beschikbaar voor consumenten wereldwijd.

Het produceren van de melk werd gestart door de familie Van Rouwendaal in het kleine stadje Leusden in de vroege jaren 1970. In een eeuw zijn ze gegroeid van 25 koeien tot de grootste biologische zuivel producent in Nederland. De melk is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde biologische boerderijen. Ze leveren alleen de beste en meest verse Biologische melk aan klanten die een hoge standaard hanteren in Europa, Azië en het Midden Oosten. Met Holland Organics® brengen ze Nederlandse kwaliteit biologische melk naar de Internationale markten.

Dat vraagt om een ontwerp dat toegankelijk is maar ook Internationaal uit het schap springt. Daarnaast staan de typische Hollandse merkwaarden hoog aangeschreven in het buitenland. Dutch = Quality.

Voor Bevcorp ontwikkelden we met veel plezier de verpakkingslijn voor o.a. Signapore, China, Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. De eerste introductie is met Whole en Low Fat Milk in Signapore

Wil je de koeien van Bevcorp aan het werk zien die voor Holland Organics® de melk produceren? kijk dan hier

Meer weten over Holland Organics? Kijk dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;