Identiteit voor vrijopnaam. De beste energie maak je zelf!

Vrijopnaam. Waarom zou je stroom kopen als je het zelf kunt opwekken? Je steekt dan de winstmarge van de energieproducent in je eigen zak en je draagt direct bij aan het opwekken van groene energie in Nederland. Met zonnepanelen die niet op je dak liggen, maar ergens anders in Nederland. Alle voordelen van zelf opgewekte stroom zijn voor jou, maar de rompslomp niet.

Zonder winstmarge? Right.. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar zo gek is het niet. Het doel van vrijopnaam is namelijk niet om op jouw energieverbruik te verdienen, maar om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om zelf energie op te wekken. Het enige waar vrijopnaam aan verdient zijn de vaste leveringskosten die jij maandelijks betaalt. Deze komen neer op € 6,25 per maand, inclusief BTW, per product (gas of stroom). Je betaalt deze kosten bij je huidige leverancier ook, alleen zetten zij vaak óók een winstmarge op de geleverde energie. Dubbelop wat ons betreft.

Samenwerking. We hebben het proces en de samenwerking organisch ingericht waarbij we in scrum methode samen hebben gewerkt met de de ontwikkeling van de site en de app. Bij de ontwikkeling van de identiteit hebben we open sessies gehouden om een stijl te vinden die past bij vrijopnaam. Inspiratie hebben we gezocht in de zon, qua kleur en vorm.

We werken met vrijopnaam op basis van succes. Is vrijopnaam succesvol dan wij ook. We zijn oprecht trots om, samen met het hele team, aan de basis te staan van dit nieuwe mooie merk!

De komende periode werken we aan de vrijopnaam app waarmee je op elk moment van de dag jouw opbrengst kan bekijken. Zo wordt zelf energie opwekken wel heel erg leuk!

Meer weten over vrijopnaam? Kijk dan hier

Wil je zelf overstappen (we geven je geen ongelijk 😉 ) klik dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;