Systony brandidentity

Avoord biedt een breed palet aan zorg

Stel dat jij, of iemand in je omgeving, vroeg of laat hulp of zorg nodig heeft? Neem dan contact op met Avoord. Avoord biedt een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Mensen die op zoek naar (medische specialistische) thuiszorg, logeren, welzijn, wonen, dagopvang, palliatieve zorg thuis of in ons highcare hospice kunnen bij Avoord terecht.  Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar gewenst. In de verzorging en begeleiding van mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg behoeven, loopt Avoord voorop. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden.

Strategie

Regie behouden over cliënten hun eigen leven is het uitgangspunt. Zelf keuzes blijven maken en bepalen hoe de dag eruitziet. Met datgene wat belangrijk is voor cliënten. Daarom ontwikkelden we: ‘Wat vindt ú belangrijk?’. Op basis van de propositie, waarbij de client centraal staat, hebben we de identity cliënt-proof gemaakt: toegankelijke typografie, duidelijk leesbare teksten en een helder overzichtelijk kleurpallet. 

tarr

We ontwikkelden meneer van Aa. Een karakter die een hoofdrol speelt in de interne en externe communicatie. We gebruiken meneer van Aa als explanation tool om intern processen duidelijk te maken of extern in de vorm van ondersteunende illustraties of infographics. 

 

Meer weten over de Avoord? Kijk dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;