Efteling – Key visual Theatershow CARO

Efteling komt met nieuwe theatershow CARO.

De Efteling brengt in september van dit jaar een fonkelnieuwe show op de planken van haar theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen.

CARO. Visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Voor deze show hebben we de keu-visual ontwikkeld en doorvertaald naar social, online en offline middelen en beelden.
Concept: Carrousel van het leven. De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal de zintuigen prikkelen en eenmalige gastrollen bieden voor kinderen.

Bekijk hier de theatershow CARO

Meer weten over De Efteling? Kijk dan hier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op;