Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHTEN

Studio’s Aalsmeer ziet na herpositionering groei in aanvragen en kwaliteit van events

11 november 2016 12:17 uur

EVENEMENTENLOCATIE SCHOUWBURG THEATER – EventBranche.nl volgde nauwlettend de indrukwekkende rebranding en zelf herpositionering van één van Nederlandse bekendste evenementenlocatie: Studio’s Aalsmeer. Nu enkele maanden na de ‘omslag’ nam EventBranche polshoogte. En het gaat goed. Niet alleen het aantal events, maar ook de kwaliteit groeide mee.

EventBranche.nl sprak met content marketeer Kris Smit van Studio’s Aalsmeer:

Hoe gaat het met Studio’s Aalsmeer na de rebranding en de flinke marketingstoot?
‘We zien een toename in aanvragen en merken dat de wijze waarop wij ons presenteren in de marketingcommunicatie uitingen aansluit bij de kwaliteit die tijdens evenementen geleverd wordt. Ook merken we dat het merk steeds meer wordt geleefd door de medewerkers. Het team denkt met de opdrachtgever mee over het behalen van doelstellingen en weet te inspireren. Het grootste compliment dat we nu ontvangen van onze opdrachtgever is dat, van marketinguiting tot productie, hoge kwaliteit geleverd wordt.’

Welke markt weet jullie nu te vinden en sluit de re-branding aan bij wat de markt wil?
‘Studio’s Aalsmeer wordt voornamelijk gevonden voor bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten, waarin elementen van entertainment & showbizz terugkomen. Dit was één van onze doelstellingen en past perfect binnen ons DNA. Maar wij geloven ook dat elementen van entertainment passen binnen een congres. Voor alsnog is het aanspreken van de congresmarkt een uitdaging. Hier zullen we ons volgend jaar meer op focussen en nieuwe producten voor ontwikkelen.’

Wat zijn de plannen voor directe en verdere toekomst?
‘De re-branding is compleet met de live-gang van de nieuwe website begin 2017. In lijn met de nieuwe strategie richt de website zich voornamelijk op zakelijke bezoekers. Naast maatwerk presenteren we ook nieuwe onderscheidende concepten, waar het correspondenten-diner een voorbeeld van is. In samenwerking met onze in-house partner Badaboom hebben we een arrangement samengesteld, waarbij de CEO wordt getraind om een komische toespraak te houden voor personeel of relaties. Dit arrangement is geïnspireerd op het correspondenten-diner dat minister president Mark Rutte gaf eerder in 2016 en Comedy Central’s ‘Celebrity Stand-Up’. Daarover heel snel meer.’

BevCorp brengt merkenportfolio onder bij Marc&More

BevCorp brengt al haar haar merken onder bij Marc&More. De komende maanden zullen voor de diverse merken de identiteit, packaging en campagnes ontwikkeld worden. We verwachten in September de eerste merken te kunnen laten zien.

Nieuw: Bobo’s Eyewear

Bobo’s Eyewear is een optiekgroothandel en is exclusief importeur van de merken Serengeti, Lightec, Morel 1880, Nomad, Bollé, Koali, Öga, Iyoko Inyaké, Prego, Bluepoint en Marius Morel. Voor een nieuw designermerk is Marc&More gevraagd om de identiteit te ontwikkelen. Het zal gaan om een Internationale introductie die in eerste instantie in Europa zal plaatsvinden.

Aan de slag voor FunkyBox!

We gaan aan de slag voor Funkybox! De Funkybox is de nieuwste aanwinst op het gebied van baby- en kinderverzorging en inrichting van kinderkamers. Het is een hip boxje voor billendoekjes. De funkybox is verkrijgbaar in verschillende funky dessins, variërend van een stoere grijze box met zilveren en witte sterren tot een schattige roze box met witte hartjes. De komende tijd zal het logo en de online- en offline identiteit van Funkybox gerestyled worden.

VIRAL PHC gaat helemaal los!

Afgelopen week was een gekkenhuis bij PHC. Waarom? Omdat we via twitter en de site de Graafschap steunden in hun strijd om 25 punten te behalen in de competitie (en daarmee PSV kampioen maken). Gevolg? Een kettingreactie die van de telegraaf tot en met het NOS journaal te zien of lezen was. Nou is het geval dat PHC zowel sponsor van PSV áls De Graafschap is.

 

Als a.s. zondag wint, krijgt de selectie een van

Gemeente Dordrecht

We zijn gevraagd door de gemeente Dordrecht om een site te designen voor een nieuw te ontwikkelen gebied. De komende maanden gaan we ons bezig houden met een gefaseerde implementatie van diverse onderdelen van deze site. Meer kunnen we nog niet zeggen maar More to come!

Nieuw! Vrijopnaam.

We waren er al een tijdje mee bezig. Sinds vorig jaar zomer werken we aan de identiteit van vrijopnaam.nl. Een fantastisch nieuw initiatief van Casper Hengst, Marc Kluytmans en Bas Wijnen. Zij gaan voor opschudding zorgen in de traditionele energiemarkt. En marc and more mag daar deelgenoot van zijn: we ontwikkelen de identiteit, web- en app. De beste energie maak je zelf!

Nieuw. Eazzypark!

We mogen aan de slag voor Eazzypark! Eazzypark is een valid- en shuttle parkeerservice voor Eindhoven Airport. Aan marc and more is gevraagd om de site te restylen en een responsive design te maken. Tevens kregen we de opdracht om de boekingsflow en -dialoog onder de loep te nemen om de conversie te verhogen.

Nederlands Orgasme Onderzoek van start!

We hebben al het design en de campagne ontwikkeld van 1opde5.nl maar sinds kort staat ook de test online. In deze test kan je er achter komen of je behoort tot de een op de 5 Nederlandse mannen die vroegtijdige ejaculatie hebben. Voor 1opde5.nl ontwikkelden we de site, materialen voor artsbezoeken en infographics. Inmiddels heeft de site meer dan 231.525 unieke bezoekers getrokken en heeft daarmee de conversieverwachting ruimschoots overtroffen. Meer weten? Kijk op op 1opde5.nl 

Live! Studio’s Aalsmeer

Wat zijn we trots dat we voor Studio’s Aalsmeer de identiteit hebben mogen ontwikkelen. Wie kent niet het legendarische zinnetje “Live vanuit de studio’s Aalsmeer, de Henny Huisman Playbackshow!!”. We ontwikkelen de identiteit, advertising, signing en zullen ook de Brooklyn Nights Dinershow voorzien van de nieuwe identiteit. Tevens ontwikkelen we key visuals waarmee Studio’s Aalsmeer op corporate en productniveau het merk neer kunnen zetten. Meer weten? Bekijk hier de case